Despre Pizza.ro

Acum mai mulţi ani, cam pe la începuturile Internetului, ne-am gândit să realizăm un website pentru popularizarea ofertelor pizzerilor din Bucureşti şi intermedierea de comenzi, iar primul lucru a fost acela de a rezerva domeniul “pizza.ro”. În scurt timp am constatat din păcate că idea noastră s-a născut prea devreme, puţine persoane având un calculator PC şi o conexiune Internet în acele vremuri.

Dar anii au trecut, iar acum putem spune că Internetul a devenit o nouă “planetă” virtuală, în care se întâlnesc zilnic miliarde de oameni şi circulă cantităţi uriaşe de informaţii în fiecare secundă. Şi în ţara noastră lucrurile au evoluat şi sau înbunătăţit continuu, cel puţin în acest domeniu. Accesul la un PC şi o conexiune Internet a devenit ceva uzual, iar Internetul putem spune că reprezintă aproape un nou organ al corpului nostru, responsabil cu îndeplinirea funcţiei de informare şi comunicare, “fără de care nu mai putem trăi”. Câţi dintre noi putem concepe astăzi o zi fără a accesa Internetul pentru diverse motive: afaceri, distracţie, comunicare, informare, cumpărături, rezervări etc. Pentru mulţi, o întrerupere în alimentarea cu energie electrică, apă sau gaze naturale, o cădere a comunicaţiilor telefonice, este mult mai suportabilă decât căderea conexiunii Internet sau apariţia unei pene hardware sau software, la calculatorul nostru.

Portalul www.pizza.ro

Acum credem că a venit momentul să se nască pe această planetă virtuală şi copilul nostru, portalul www.pizza.ro, de care suntem convinşi că va creşte foarte repede ca şi Făt-Frumos din cunoscutele noastre basme. Şi în afara ideii de afacere propriu-zisă, de ce să nu existe şi o latură legată de sentimentul patriotic? Aproape fiecare ţară are un domeniu propriu “pizza” şi de ce să nu participăm şi noi la această competiţie internaţională făcând ca şi portalul nostru www.pizza.ro, să fie unul dintre cele mai vizitate website-uri.

Cantitatea de informaţii existente pe Internet, legate de acest fel de mâncare, pizza, este uriaşă. Căutând prin Google cuvântul “pizza”, în Romania veţi găsi acum peste 570.000 de rezultate iar la nivel mondial peste 140.000.000 rezultate.

Desigur, la prima vedere pare descurajant. Cum poţi să creşti şi să devii website-ul cel mai vizibil între atâtea alte website-uri care promovează informaţii despre pizza? Pentru a ne putea atinge ţelul, în cel mai scurt timp, avem câteva atuuri incontestabile: domeniul www.pizza.ro, un colectiv profesionist şi ambiţios şi foarte multe idei inovatoare, care vor creşte promovarea şi consumul de pizza în întreaga ţară.

Informaţii despre pizzerii

În afară de informaţii, sperăm cât mai inedite şi atractive despre pizza, portalul nostru va permite găsirea celei mai apropiate pizzerii faţă de locul de livrare. Şi asta pentru că noi considerăm că o pizza trebuie servită cât mai fierbinte, iar pofta de a mânca o pizza trebuie satisfăcută cât mai repede.

Cui ne adresăm?

În principal celor tineri, care în general nu prea vor să piardă prea multă vreme cu servitul mesei dar şi tuturor celorlalte categorii de vârste ce îndrăgesc acest fel de mâncare.

De cealaltă parte, vor fi pizzeriile din Romania care vor dori să-şi crească numărul de comenzi la domiciliu dar să atragă şi clienţi ce pot servi pizza în locaţia lor.

Nu în ultimul rând, ne adresăm tuturor celor interesaţi de domeniul preparării pizzei: producători ingrediente de bază, echipamente specifice, mobilier de restaurant, producători de cutii şi accesorii pentru livrarea la domiciliu, etc.

Desigur, sugestiile Dumneavoastră, vizitatorii noştri, vor fi extrem de utile pentru creşterea calităţii portalului nostru şi a serviciilor oferite.

Şi acum la treabă!!! Nu vrem să vă lăsăm să aşteptaţi prea mult până la finalizarea proiectului nostru.

Vă invităm să treceţi cât mai des pragul celei mai mari pizzerii din ţară, cu potenţial de livrare la domiciliu în toate casele din România — portalul www.pizza.ro.

Moda Director-Web.net Inscrie-te in TOP ! Plati efectuate prin Mobilpay Antrenor personal