Înapoi la reţete

Reţetă: Pizza cu carne tocată

Pizza cu carne tocată

Pizza cu carne tocată este o pizza delicioasă cu caşcaval sau mozzarella şi carne tocată sau cârnaţi.

Ingrediente: cârnaţi, carne de porc, carne de vită, caşcaval, ceapă, mozzarella, roşii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se unge tigaia rotundă pentru pizza cu unt sau margarină şi se aşează blatul, întinzându-l astfel încât să acopere toată suprafaţa tigăii;
  2. Se presară un strat generos de caşcaval dat pe răzătoare, sau mozzarella. Acesta se va topi în cuptor şi va fi foarte gustos;
  3. Se adaugă fie carnea tocată, fie compoziţia de cârnaţi, care este mai picantă, numai bună pentru pizza. Cârnaţii moldoveneşti, groşi şi condimentaţi sunt excelenţi. Se poate scoate numai compoziţia din cârnaţi, fără membrană;
  4. Se taie roşia rondele subţiri şi se aşează peste carnea tocată, apoi se mai presară puţin caşcaval sau mozzarella;
  5. Se adaugă şi ceapa tăiată felii subţiri şi se dă pizza la cuptorul aragazului;
  6. Când pizza este gata, se presară sare şi piper după gust şi ketchup după preferinţe.

Ingrediente: cârnaţi, carne de porc, carne de vită, caşcaval, ceapă, mozzarella, roşii.

Înapoi la reţete

Moda Director-Web.net Inscrie-te in TOP ! Plati efectuate prin Mobilpay Antrenor personal